PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCASĂRI RECORD – VIDEO

ÎNCASĂRI RECORD – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Firmele din Dambovita se pare ca si-au invatat lectia. Decat sa fie datoare si sa dsuporte si dobanzi, tot mai multe aleg sa isi plateasca la timp contributiile la stat. Asa se face ca Fiscul se lauda in Dambovita cu incasari record. Nu este insa totul roz. Probleme sunt cu decontarea TVA-ului. „Numarul inspectorilor a scazut si ne este greu sa respectam termenul pentru decontarea TVA-ului”, a declarat seful Administratiei Finantelor Publice Dambovita, Emilian Rusu.
In primele cinci luni din acest an, Adminsitratia Finantelor Publice Dambovita a adus la bugetul de stat incasari record. Planul a fost atins, mai mult au fost depasite incasarile preconizate. Se pare ca firmele din judet s-au saturat sa fie datoare. Se inregistreaza cresteri si la incasarile de asigurari sociale, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult in Dambovita.

Sunt insa probleme cu decontarea TVA-ului. Termenul este de 180 de zile, iar seful Finantelor Publice Dambovita spune ca numarul angajatilor de la serviciul de control s-a redus considerabil si le este greu sa respecte acest termen.

Cel mai greu, Fiscul reuseste sa recupereze banii de la firmele aflate in insolventa sau faliment.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe