PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU DE PROPORȚII – VIDEO

INCENDIU DE PROPORȚII – VIDEO

de admin
5 vizualizări

O casa din Ploiesti a ars aproape in totalitate si alte doua au fost afectate de un incendiu violent. Cand a izbucnit incendiul, in locuinta se afla o batrana de 74 de ani, care a facut atac de panica.Vecinii sunt revoltati si spun ca familia respectiva strangea sticle si resturi pe care le depozita in casa,iar nenumaratele lor sesizari nu au fost niciodata luate in seama de catre autoritatile locale.

Incendiul puternic a ars intreaga suprafata a podului unei case si focul s-a extins si la locuintele invecinate. Acasa era numai proprietara, o femeie de 74 de ani. Oamenii care aveau locuintele aproape lipite de cea in flacari s-au ingrozit cand au vazut nenorocirea.

Flacarile mari s-au extins repedesi au8 afectat si doua case doun vecinatate.

Femeia a facut atac de panica si a avut nevoie de asistenta medicala.

Pagubele materiale in urma incendiului sunt inseminate. .Pentru stingerea flacarilor a fost nevoie ca ISU Prahova sa intervina cu 6 autospeciale cu apa si spuma.  Cauza care a provocat izbucnirea focului urmeaza sa fie stabilita.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe