PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » INCENDIU LA COBIA

INCENDIU LA COBIA

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Panică într-o comună de lângă Găești. O casă a fost cuprinsă de flăcări duminică dimineața. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore să stingă incendiul care, din cauza vântului, se putea extinde rapid și la locuințele din jur. Acoperișul și mai multe bunuri au fost făcute scrum. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Incendiul a izbucnit la o casă din comuna dâmbovițeană Cobia. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale cu apă și spună și 13 pompieri. Incendiul a izbucnit la nivelul acoperișului. Din cauza vântului, intervenția a fost dificilă, existând pericolul ca focul sa se extindă rapid și la restul contrucțiilor și caselor din jur.
Incendiul a fost localizat și s-a eliminat pericolul extinderii. O suprafață de acoperiș de circa 80 de matri pătrați a fost distrusă, alte câteva bunuri materiale aflate în podul casei și în apropiere fiind mistuite de focul ce a fost lichidat după aproape două ore. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe