ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Accident grav în județul Teleorman. Șase autoturisme s-au ciocnit în lanț după ce un tânăr a intrat într-o coloană de mașini. În urma impactului patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Printre victime este si un copil de doar un an. Șoferul vinovat susține că nu a observat mașina din fața sa.
Accidentul s-a produs în localitatea Drăgănești Vlașca, pe DE 70, între Alexandria și București. Un șofer neatent a intrat a lovit șase mașini și a băgat în spital patru persoane. Tânărul aflat la volanul unui autoturism a lovit, din spate, mașina care circula în fața sa, în direcția de mers Alexandria-București, mașină oprită în coloana care se formase. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în mașină din față. S-a format un carambol în care au fost implicate, în total, șase autoturisme, în care se aflau 14 persoane.
Patru dintre victime au fost transportate la spital! Printre ele se află și un bebeluș de numai un an. Șoferul care a provocat tot acest haos pe șosea susține că pur și simplu nu a observat că mașina din față sa era oprită.
Neatenția l-a costat scump! Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și are de plătit pagube materiale pentru șase autoturisme.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19. PREJUDICIU URIAȘ

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.Din datele şi probele administrate în cauză, a