PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » INCENDIU VIOLENT ÎN CĂLĂRAȘI

INCENDIU VIOLENT ÎN CĂLĂRAȘI

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Incendiu violent luni seara în Călărași. Focul a izbucnit la o locuință și s-a extins rapid și la cea de-a doua casă și un autoturism aflat în apropiere. Pompierii au intervenit de urgență și în sprijinul lor au venit și jandarmii, însă flăcările puternice au fost stinse cu greu. Se pare că incendiul ar fi pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.
Alarma s-a dat după ora 22.00 când un fum gros a alertat toată strada. Focul a pornit din una dintre locuințe și flăcările s-au extins rapid. La scurt timp focul a ajuns și la cea de-a doua locuință. Pompierii au intervenit de urgență la fața locului. Cea mai dificilă parte a fost identificarea hidranților din zonă.
Jandarmii au venit în sprijinul salvatorilor și au asigurat perimetrul. Focul a fost în cele din urmă localizat și după câteva ore au reușit să-l stingă. Din fericire nu au fost victime, dar pagubele sunt foarte mari. Au fost afectate cele două locuințe și un autoturism. Din primele verificări se pare că focul a pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe