INFORMARE METEOROLOGICĂ. NU SCĂPĂM DE PLOI.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Începem săptămâna cu noi avertizări de la meteorologi. Deşi este oficial prima lună de vară, ploile nu ne dau pace. ANM a emis pentru intervalul de valabilitate: 09 iunie, ora 10 – 11 iunie, ora 23, o informare meteorologică. Vizate sunt fenomenele de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

A CĂZUT CU PARAPANTA

Apelul la 112 a dat alarma. Martorii au cerut ajutorul salvatorilor după ce un bărbat a căzut cu parapanta în comuna Gura Vadului -Tohani. Acesta a fost găsit conștient și prezenta fracturi la picioare. La fața locului au fost mobilizate echipaje de pompieri și primul ajutor. Bărbat de 54 de