PRIMA PAGINĂ » SPORT » ÎNFRÂNGERE PENTRU SORESCU

ÎNFRÂNGERE PENTRU SORESCU

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Șeful AJF Argeș a pierdut alegerile pentru funcția de vicepreședinte al Federației

  Octavian Goga – președintele Asociației de Fotbal Brașov – a fost reales în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și va face parte din noua echipă de conducere a forului de la București, echipă care va fi completată pe 5 martie. Alegerea primului vicepreședinte al Federației a avut loc într-o ședință excepțională a reprezentanților asociațiilor județene din toată țara. În cursă s-au înscris doi candidați, Goga de la Brașov – oraș care a și găzduit alegerile – și Cornel Sorescu, șeful Asociației Județene de Fotbal Argeș. Goga a câștigat clar, cu 29 de voturi din cele 42. Sorescu s-a arătat dezamăgit de rezultat.

 „Unii dintre colegi au venit săşi ceară scuze şi să-mi spună că au fost obligaţi să voteze împotriva mea. Tot ce s-a petrecut la alegerile de sîmbătă reflectă întocmai starea fotbalul românesc. Una se spune în faţă, iar alta se face în culise. Aceste lucruri se petrec şi în viaţa de zi cu zi, pentru că asta este societatea în care trăim”, a răbufnit șeful AJF Argeș, care a fost trimis în noiembrie în Dâmbovița să supervizeze competiția dintre Emil Tudor și Ioan Negoescu.

  1. M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe