PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBINUL VIOLENT

ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBINUL VIOLENT

de Mditv
4 vizualizări

Răzbunare sângeroasă în localitatea dâmbovițeană Costești Vale. Un bărbat și-a înjunghiat concubina pentru că femeia nu îi trimitea suficienți bani din străinătate acolo unde lucra într-un local. Bărbatul locuia cu cei doi copii, iar nemulțumirile acestuia au fost accentuate și de fuga fetei de acasă. Internată de urgență în spital, cu multiple plăgi înjughiate femeia susține că i-a trimis în ultimii ani 30.000 de euro acasă pe care acesta i-ar fi cheltuit pe băutură și că devenise violent și cu cei doi copii. Acum aceasta își dorește să isi ia copiii si sa plece in strainatate.

În zori zilei de miercuri bărbatul a intrat peste concubina sa în casa unde aceasta se adăpostea în localitatea dâmbovițeană Costești Vale și a încercat să o omoare. Femeia abia ce se întorsese din Italia, unde lucrează de cinci ani și voia să își ia copiii cu ea peste hotare pentru că tatăl lor devenise violent. Bărbatul era nemulțumit că nu mai primea suficienți bani de la ea. Mai mult, și-a vărsat nervii și pe fata de 16 ani pe care o au împreună.

Victima, în vârstă de 35 de ani, se află acum la spital sub supravegherea medicilor. Ea spune că i-ar fi trimis concubinului ei, până acum, peste 30.000 de euro și că îi cheltuia pe băutură și femei.

Scenele s-au petrecut lângă doi copiii minori, de câțiva anișori, ai cumnatei victimei.

Agresorul nu a fost găsit până acum de poliție. Femeia va mai rămâne internată câteva zile pentru că rănile i-au pus viața în pericol.

Autorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe, violență în familie și violare de domiciliu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe