PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-AU TERMINAT CERTIFICATELE DE NAŞTERE

S-AU TERMINAT CERTIFICATELE DE NAŞTERE

de Mditv
367 vizualizări

Părinţii aşteaptă să îşi poată declara nou născuţii! La primăria Târgovişte nu se găsesc certificate de naştere de mai bine de două săptămâni iar părinţii au ajuns la limita răbdării. Din spusele autorităţilor problema este la nivel naţional însă până în momentul de faţă nu s-a găsit nicio soluţie.

Pe cât de mare este bucuria apariţiei unui nou membru într-o familie pe atât de mari sunt nervii pe care şi-i fac părinţii când ajung la primăria Târgovişte la oficiul de stare civilă şi aud că nu li se pot elibera certificatele de naştere pentru cei mici din cauza că acestea nu mai există. Când li se cer explicaţii, angajaţii responsabi nu sunt de găsit iar oamenii sunt plimbaţi dintr-o instituţie în alta.Sistemul nu funcţionează iar cei plătiţi să rezolve problema nu par interesaţi de situaţia în care îi pun pe tinerii părinţi. Una din problemele pe care le acuză mamele este că în lipsa unui certificat de naştere nu pot depune documentaţia pentru obţinerea indemnizaţiei de creştere a copilului în condiţiile în care pentru creşterea unui copil este necesară o sumă mare de bani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe