PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » INVESTIȚII PENTRU COPIII DIN SCORȚENI

INVESTIȚII PENTRU COPIII DIN SCORȚENI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

O minte sănătoasă într-un corp sănătos! De la această premisă au pornit și reprezentanții administrației locale din Scorțeni, județul Prahova. Aici pe lângă reabilitarea școlilor și construirea de grădinițe pentru copii, primăria a amenajat și locuri de joacă complet dotate și baze sportive. În viitor, intenționează să pună și bazele unei grădinițe cu program prelungit prin accesarea de de fonduri europene pentru ca părinții care au un loc de muncă să își știe copiii în siguranță până la sosirea lor.

Autoritățile locale din Scorțeni au investit foarte mult în ultimii ani în infrastructura școlară punând la dispoziția elevilor din unitățile de învățământ o bază materială modernă și săli de clasă complet reabilitate și dotate. Investițiile nu s-au oprit însă aici. Pentru că elevii aveau nevoie de spații corespunzătoare pentru a-și desfășura orele de educație fizică și sport, primăria, din bugetul propriu cu spijin de la Consiliul Județean Prahova a amenajat două terenuri de sport, unul la școala din Sârca și unul la Școala din Bordenii Mari. Aici copiii pot juca fotbal, pot desfășura orele și pot face mișcare în timpul liber. Nici cei mai mici nu au fost uitați. Pentru ei primăria din Scorțeni a amenajat patru locuri de joacă, unul în fiecare sat.

În viitor primăria intenționează să mai amenajeze încă o bază sportivă la Scorțeni, dar și săli de sport interioare. O grădiniță cu program prelungit este de asemenea pe lista investițiilor de la Scorțeni. Aceasta ar urma să fie construită pe fonduri europene. În prezent în comună există patru grădinițe modernizat, cu centrale termice și dotări la Sârca, Bordeni, Mislea și Scorțeni.

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe