PRIMA PAGINĂ » SPORT » LA MULŢI ANI, COMUNA COMIŞANI!

LA MULŢI ANI, COMUNA COMIŞANI!

de Andrei Oprescu
53 vizualizări

COMIŞANI, DÂMBOVIŢA

Distracţie şi voie bună în comuna dâmboviţeană Comişani! Locuitorii au sărbătorit cu muzică şi dansuri tradiţionale, mititei şi pastramă ziua localităţii lor! Cei mai încântaţi de manifestări au fost copiii, care se mândresc să ducă mai departe tradiţiile locale.

În prima zi a lunii octombrie locuitorii comunei Comişani s-au sărbătorit cu fast şi distracţie pe măsură. Grătare încinse, jocuri, tarabe pline cu cele necesare prin gospodărie, porumb fiert şi vată pe băţ s-au găsit în târgul organizat în vecinătatea primăriei. Localnicii s-au plimbat prin târg şi s-au bucurat de tot ce au organizat autorităţile locale.

Cei mai încântaţi de târgul „presărat” cu jucării au fost copiii.

Fiică a comunei, micuţa din imagini este mândră să ducă tradiţiile populare mai departe.

Localnicii au primit şi noi promisiuni din partea administraţiei locale, în ceea ce priveşte înfiinţarea unui azil de bătrâni, a unui centru medical, extinderea canalizării în toată comuna, dar şi alte investiţii pe care şi le-a propus executivul. Nici urările de bine nu au lipsit la ceas de sărbătoare.

Petrecerea a continuat pănă târziu în noapte la Comişani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe