PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LA PLIMBARE PRINTRE ANIMALE – VIDEO

LA PLIMBARE PRINTRE ANIMALE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Atmosfera de primavara i-a determinat pe foarte multi damboviteni sa petreaca weekendul la gradina zoologica din municipiul Targoviste. Cei mai multi vizitatori au fost insotiti de copii care s-au bucurat la vederea animalelor.

Cu mic cu mare, sute de persoane, copii, parinti si bunici au iesit la plimbare in parcuri pentru a se bucura de vremea calduroasa din weekend. Cei mai incantati de vremea frumoasa au fost copiii, in special cand au ajuns la gradina zoologica, aflata in parcul Chindiei din Targoviste.

Odata ajunsi la gradina zoologica din Targoviste, vizitatorii au putut admira tigri, ursi, maimute, caprioare de padure, reptile si multe altele. Dambovitenii care au venit sa vada ”exponatele” de la zoo spun ca fiecare fiecare animal are frumusetea lui. Au existat insa si inconveniente.

Daca in acest weekend, cu totii ne-am bucurat de mult soare, vestile meteorologilor nu sunt tocmai bune pentru perioada urmatoare. Sunt anuntate precipitatii si temperaturi mai scazute.

 

Valentin Popescu / Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe