PRIMA PAGINĂ » Arges » LĂCOMIA I-A ADUS BELELE

LĂCOMIA I-A ADUS BELELE

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Lăcomia le-a adus belele unor argeșeni. Unul dintre ei era șofer pe un camion de marfă. Ca să mai faca un ban pe lângă salariu, s-a gândit împreună cu un cumnat să fure din marfa pe care o transporta. Numai că, au dat nas în nas cu jandarmii. Acum s-au ales cu dosar și bărbatul riscă să-și piardă și locul de muncă.
Jandarmii argeseni suspectau un furt de marfă dintr-un camion care aproviziona un lanț de magazine, iar bănuielile li s-au adeverit. Aceste bidoane cu detergent lichid au fost descarcate din camionul cu marfă în localitatea argeșeana Oarja. În urma verificărilor s-a dovedit că șoferul masinii, care efectua transportul de la Arad la Chiajna, a oprit acasă, unde s-a întâlnit cu cumnatul lui ca să descarce o parte din încărcătură în scop de furt.
Cei doi bărbați vizați au fost predați la Secția de Poliție Rurală Albota unde oamenii legii au întocmit dosar penal pentru șofer, cercetat pentru furt, cumnatul său fiind anchetat pentru complicitate la furt. Ancheta polițiștilor continuă cu cei doi bărbați în stare de libertate.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe