LE-A ÎNDEPLINIT UN VIS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

În urmă cu o săptămână vă prezentam povestea celor patru surori din Doicești care locuiau împreună cu părinții într-o cămăruță sărăcăcioasa după ce casa le-a ars, iar tavanul s-a prăbușit peste ei. Un taximetrist cu suflet mare le-a întins o mână de ajutor. Vasile a reușit să-și mobilizeze prietenii și cunoscuții și în doar câteva zile să le repare cămăruța, să mobileze și să strângă pentru fetițe alimente, dulciuri și bani. Ba chiar a ajutat-o și pe mama micuțelor să se angajeze pentru a avea un trai mai bun.
Mădălina este mai fericită ca oricând. Pentru ea și pentru surorile ei, Mache, taximetristul-poet, a devenit înger păzitor. De când l-au cunoscut viața lor s-a schimbat. Camera dărăpănată și care era un pericol permanent s-a transformat acum într-o locuință curată, frumoasă, mobilată și primitoare. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare s-au strâns bani, a fost reparat tavanul, au parchet, o sobă pentru la iarnă, mobilier și fetițele au primit hăinuțe noi, dulciuri și alimente.
Vasile sau Mache, așa cum a fost poreclit de prieteni, a reușit să o și angajeze pe mama fetiței pentru ca familia să aibă un venit în plus și să se descurce mai ușor.
Taxi-ul a făcut curse peste curse zilele acestea însă nu pentru clienți ci pentru a aduce de peste tot cadouri pentru cele patru fetițe. Foarte mulți oameni au răspuns pozitiv campaniei sale și au donat bani, alimente și materiale de construcție. Familia a primit și o mașină de spălat, un aragaz și bunuri pentru gospodărie.
Vasile nu se va opri aici. În prezent mai ajută o familie din Dragomirești și în viitor vrea să sprjine copiii care provin din familii defavorizate.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

IOHANNIS VREA ALEGERI CU ORICE PREŢ

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a reiterat, miercuri, argumentaţia în favoarea organizării alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, în ziua în care în România au fost înregistrate aproape 5.000 de noi infectări cu COVID în 24 de ore, iar numărul deceselor a depăşit 6.000.Iohannis spune că pandemia nu se va sfârşi nici în