PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » LE-A ÎNDEPLINIT UN VIS

LE-A ÎNDEPLINIT UN VIS

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

În urmă cu o săptămână vă prezentam povestea celor patru surori din Doicești care locuiau împreună cu părinții într-o cămăruță sărăcăcioasa după ce casa le-a ars, iar tavanul s-a prăbușit peste ei. Un taximetrist cu suflet mare le-a întins o mână de ajutor. Vasile a reușit să-și mobilizeze prietenii și cunoscuții și în doar câteva zile să le repare cămăruța, să mobileze și să strângă pentru fetițe alimente, dulciuri și bani. Ba chiar a ajutat-o și pe mama micuțelor să se angajeze pentru a avea un trai mai bun.
Mădălina este mai fericită ca oricând. Pentru ea și pentru surorile ei, Mache, taximetristul-poet, a devenit înger păzitor. De când l-au cunoscut viața lor s-a schimbat. Camera dărăpănată și care era un pericol permanent s-a transformat acum într-o locuință curată, frumoasă, mobilată și primitoare. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare s-au strâns bani, a fost reparat tavanul, au parchet, o sobă pentru la iarnă, mobilier și fetițele au primit hăinuțe noi, dulciuri și alimente.
Vasile sau Mache, așa cum a fost poreclit de prieteni, a reușit să o și angajeze pe mama fetiței pentru ca familia să aibă un venit în plus și să se descurce mai ușor.
Taxi-ul a făcut curse peste curse zilele acestea însă nu pentru clienți ci pentru a aduce de peste tot cadouri pentru cele patru fetițe. Foarte mulți oameni au răspuns pozitiv campaniei sale și au donat bani, alimente și materiale de construcție. Familia a primit și o mașină de spălat, un aragaz și bunuri pentru gospodărie.
Vasile nu se va opri aici. În prezent mai ajută o familie din Dragomirești și în viitor vrea să sprjine copiii care provin din familii defavorizate.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe