TAXI CU CLIENT, IMPLICAT ÎN ACCIDENT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cursă cu taxi-ul încheiată în ambulanță pentru client. Un accident s-a produs pe un bulevard din Pitești. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un taxi, iar în urma impactului taxi-ul s-a răsturnat. Șoferul a scăpat teafăr, dar clientul s-a ales cu răni. Taxiul a fost repus pe roți cu ajutorul mai multor participanți la trafic. Potrivit martorilor, se pare că șoferul autoturismului Skoda ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.
Accidentul s-a produs pe bulevardul Republicii din Pitești, în apropiere de Teatrul Al. Davila. Din primele date, cele doua autorisme s-au lovit și taxi-ul s-a răsturnat, șoferul și pasagerul rămânând captivi în interior. Taxi-ul se deplasa dinspre strada Constantin Zarnescu. Acesta a intrat în coliziune cu o Skoda care venea dinspre Bulevardul Republicii.
Pasagerul din taxi, în vârstă de 26 de ani, din Topoloveni a fost rănit și a primit îngrijiri de la echipajul medical ajuns la fața locului. Potrivit martorilor, se pare că șoferul autoturismului Skoda ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. În cauza a fost intocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

INVESTIȚII NOI ÎN SISTEMUL MEDICAL PRAHOVEAN

Conducerile DSP Prahova si SJU Ploiesti au prezentat utimele date referitoare la infectarile cu Sars Cov2. Spitalul din Ploiesti a fost dotat pe mai multe segmenteAstfel, in urma investitiilor logistica din unitatea medicala, dar si din celelalte spitale, au fost inlocuite mai multe instalatii de oxigen, atat de necesare in