PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » TAXI CU CLIENT, IMPLICAT ÎN ACCIDENT

TAXI CU CLIENT, IMPLICAT ÎN ACCIDENT

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Cursă cu taxi-ul încheiată în ambulanță pentru client. Un accident s-a produs pe un bulevard din Pitești. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un taxi, iar în urma impactului taxi-ul s-a răsturnat. Șoferul a scăpat teafăr, dar clientul s-a ales cu răni. Taxiul a fost repus pe roți cu ajutorul mai multor participanți la trafic. Potrivit martorilor, se pare că șoferul autoturismului Skoda ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.
Accidentul s-a produs pe bulevardul Republicii din Pitești, în apropiere de Teatrul Al. Davila. Din primele date, cele doua autorisme s-au lovit și taxi-ul s-a răsturnat, șoferul și pasagerul rămânând captivi în interior. Taxi-ul se deplasa dinspre strada Constantin Zarnescu. Acesta a intrat în coliziune cu o Skoda care venea dinspre Bulevardul Republicii.
Pasagerul din taxi, în vârstă de 26 de ani, din Topoloveni a fost rănit și a primit îngrijiri de la echipajul medical ajuns la fața locului. Potrivit martorilor, se pare că șoferul autoturismului Skoda ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. În cauza a fost intocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe