PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAFIA LEMNULUI, ÎN VIZORUL IGPR

MAFIA LEMNULUI, ÎN VIZORUL IGPR

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Actiune fara precedent in judetul Dambovita pentru combaterea “mafiei lemnului”. Sute de politisti de la Inspectoratul General al Politiei Romane, ofiteri specialisti din cadrul Directiei de Ordine Publica, precum si politisti de la inspectoratele judetene de politie Buzau, Covasna, Harghita, Vrancea, impreuna cu specialisti din cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Regiei Nationale a Padurilor  Romsilva si ai I.T.R.S.V. Suceava, Valcea si Vrancea au descins in judetul Dambovita pentru a controla exploatarea, prelucrarea, circulatia si punerea in valoare a mesei lemnoase. MDI TV a prezentat  in nenumarate randuri felul cum sunt defrisate sute de hectare de padure fara ca nimeni sa intervina.

MDI TV si MDI FM au initiat nenumarate campanii de informare in incercarea de a urni autoritatile in a stopa defrisarea padurilor din judetul Dambovita. Un adevart jaf cu o vechime de peste doua decenii in care sunt implicate societati comerciale si  afaceristi dubiosi care au operat sub ochii inchisi ai autoritatilor. Inspectoratul General al Politiei Romane deruleaza in perioada 20-23 august o ampla actiune de control in judetul Dambovita, denumita “ Scutul Padurii 2013”.

Ramane de vazut care vor fi rezultatele acestei actiuni de mare amploare.

 

Mihai Eremia

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe