PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PONTA ȘAPTE CASE – VIDEO

PONTA ȘAPTE CASE – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Despre prezidentiabilii din acest an, se poate spune orice, dar nu ca ar fi niste oameni care duc grija zilei de maine. Aproape toti candidatii, ne referim la cei importanti, care au sanse, oricat de mici, sa castige alegerile din noiembrie. Mai toti, au nu una, nici doua locuinte. Sunt prezidentiabili care sunt stapani peste cinci, sase si chiar sapte imobile. Nu face exceptie de la asta nici canditatul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si, potrivit lui Ludovic Orban, nici social-democratul Victor Ponta nu se abate de la aceasta regula.

Liderul PNL, Ludovic Orban sustine ca familia Ponta – Sarbu ar fi protejata de mai-marii Agentiei Nationale de Integritate. El spune ca detine informatii certe ca premierul ar fi omis sa-si treaca in declaratia de avere toate imobilele pe care le detine impreuna cu sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu.

https://www.youtube.com/watch?v=4wOQNjGfsqs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe