PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MÂNCAREA I-A BĂGAT ÎN SPITAL – VIDEO

MÂNCAREA I-A BĂGAT ÎN SPITAL – VIDEO

de admin
11 vizualizări

O familie din Dambovita a ajuns la spital dupa ce a consumat tochiura din carnati cumparati de la un magazin din sat. La cateva ore dupa ce au servit masa, au inceput sa se simta rau. Din cauza durerilor groaznice de stomac si a varsaturilor, au cerut ajutorul medicilor. Sapte persoane, printre care si un bebelus, au fost transportate la Spitalul de Urgente din Targoviste. Oamenii spun ca cel mai probabil carnatii cumparati erau alterati.

O cina in familie s-a terminat la spital pentru o familie din comuna dambovitenaa Tartasesti. Cu totii au mancat tochitura cu cranati cumparati de la un magazin din sat. Imediat dupa ce au servit masa au inceput sa se simta rau.
In total sapte membrii ai familiei au avut de suferit. Printre ei si un bebelus de cateva luni. Medicii l-au adus preventivela spital pentru ca mama lui apucase sa-l alapteze.
Oamenii dau vina pe carnatii cumparati de la magazinul din sat.

Cu toii au fost transferati la Sectia de Boli Infectioanse, unde au rams internati. O echipa mixta de la Directia de Sanatate Publica si de la Protectia Consumatorului a mers in control la magazinul incriminat.

Mihai Eremia
Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe