PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAFICANȚI DE MAȘINI DE LUX, PRINȘI – VIDEO

TRAFICANȚI DE MAȘINI DE LUX, PRINȘI – VIDEO

de admin
18 vizualizări

Si in Pitesti a fost destructurata o retea, insa nu de evazionisti ci de hoti de masini de lux. 12 persoane suspectate de mai multe infractiuni au fost astazi la sediul DIICOT Pitesti pentru audieri. Procurorii au efectuat 19 perchezitii in Sibiu,Satu Mare,Bistrita,Valcea si Arges. Primele date ale anchetei arata ca suspectii ar face parte dintr o grupare care inchiria masini din Italia pe care le aduceau in Romania, le falsificau seria motorului si documentele, le dadeau furate si le puneau in vanzare cu numere de inmatriculare de Romania.
Primii patru suspecti adusi la audieri au fost cei din Sibiu.Surse din ancheta confirma ca sunt 33 de autovehicule din Italia care au fost inchiriate incepand din anul 2012, aduse in Romania si declarate ulterior ca furate. Suspectii retinuti au refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii.
La DIICOT Pitesti urmeaza sa fie aduse alte opt persoane din Satu Mare,Bistrita,Valcea si Arges,suspecte in acest caz,iar la finalizarea audierilor procurorii argeseni urmeaza sa decida infractiunile de care acestia se fac vinovati si daca se impune retinerea acestora pe baza de ordonanta,existand suspiciunea ca in dosar ar putea fi implicatisi lucratori ai serviciilor de inmatriculare.In urma celor 19 perchezitii,anchetatorii au ridicat documente care vor constitui mijloace de proba in instant.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe