PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MARIUS OVIDIU ISĂILĂ – SENATOR PDL COLEGIUL 3 DÂMBOVIŢA SĂRACII PARLAMENTARI… BOGAŢI! – VIDEO

MARIUS OVIDIU ISĂILĂ – SENATOR PDL COLEGIUL 3 DÂMBOVIŢA SĂRACII PARLAMENTARI… BOGAŢI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
82 vizualizări

La inceputul lunii iunie, cand MDI TV a demarat campania de prezentare, cu bune si cu rele, a celor 15 parlamentari de Dambovita, Marius Ovidiu Isaila, unicul senator al PDL, era un anonim, un necunoscut chiar si pentru colegii de partid. Am fost criticati la vremea respectiva pentru faptul ca am spus despre Marius Ovidiu Isaila ca este un strain pentru ceilalti democrat-liberali din judet. Criticati am fost, direct si indirect, de chiar Marius Ovidiu Isaila care a fost foarte deranjat de comentariile noastre, dar acesta era adevarul gol-golut, iar evenimentele ulterioare au confirmat ca am avut dreptate. Pana una alta, senatorul Marius Ovidiu Isaila ar trebui sa ne multumesca pentru atentia acordata si pentru faptul ca l-am scos din anonimat. Va reamintim ca senatorul parasutat in sudul judetului a avut o disputa cu mai multi primari damboviteni, disputa care a ajuns si in atentia presei centrale. Si MDI TV a tratat pe larg, la vremea respectiva, conflictul din interiorul organizatiei judetene, iscat intre primari si noua conducere a PDL Dambovita. Martorii au povestit ca senatorul Marius Ovidiu Isaila a avut un schimb dur de replici cu edilul localitatii Glodeni, Petre Dinu, si putin a lipsit sa schimbe si ceva lovituri de palme, pumni si suturi in partile mai moi ale corpului.

Nici Marius Ovidiu Isaila, anonimul si unicul senator al PDL din judetul Dambovita, nu este un om sarac. La nici 40 de ani, Marius Ovidiu Isaila a reusit sa le asigure celor doi copii pe care ii are si care inca primesc alocatie de stat un viitor lipsit de griji. Fostul sefulet prin Ministerul de Finante in perioada de glorie a oranj-verzuilor democrat-liberali este mandrul proprietar a doua terenuri intravilane in suprafata de aproape 3.000 de metri patrati, a doua apartamente si tot atatea case si a unui autoturism Volvo. Senatorul Isaila a mai detinut, pana in luna iunie a anului 2011, si un autoturism Volkswagen pe care l-a vandut cu 7.000 de euro.

Cum spuneam, senatorul Isaila este proprietar peste doua terenuri intravilane in suprafata de circa 3.000 de metri patrati. Primul teren, de 1.800 de metri, l-a achizitionat in 1995 cand avea doar 21 de ani, in comuna Magura din judetul Bacau. Ne-am interesat si am aflat ca terenul la Magura de Bacau se vinde cu circa 20 de euro metru patrat, ceea ce inseamna ca terenul detinut de Marius Ovidiu Isaila valoareaza in jur de 36.000 de euro. Trebuie mentionat ca terenul a fost achizionat cu tot cu o casa de 100 de metri patrati, ceea ce inseamna ca valoarea terenului si a constructiei ar putea creste semnificativ. Potrivit site-urilor agentiilor imobiliare din judetul Bacau proprietatea ar putea fi vanduta si cu mai mult de 50.000 de euro, in functie de dotarile imobilului. De remarcat ar fi ca, tot in Magura de Bacau, Marius Ovidiu Isaila, senator PDL de Dambovita, si-a mai construit in anul 2008 o alta casa de 80 de metri patrati, probabil pe acelasi teren de 1.800 de metri.

Cat timp a fost sefulet prin Ministerul Finante, Marius Ovidiu Isaila a mai cumparat un teren si intr-o localitate renumita din imediata vecinatate a Capitalei. Este vorba despre un teren intravilan de peste 1.000 de metri patrati in Corbeanca, o localitate unde s-au retras multi milionari in euro ai Romaniei. Am consultat si de aceasta data site-urile agentiilor imobiliare si am aflat ca valoarea unui metru patrat de teren la Corbeanca poate ajunge la 130 de euro. Cu alte cuvinte, terenul senatorului Isaila de la Corbeanca poate valora binisor peste 100.000 de euro.

Cum spuneam, senatorul Isaila, asa am aflat ca ii place sa i se adreseze oamenii, mai are si doua apartamente in Bucuresti. Are un apartament de 30 de metri patrati, probabil garsoniera, in sectorul 6 si inca unul de 90 de metri in sectorul 5, achizitionate in 2005 si, respectiv in 2006. De pe aceleasi site-uri ale agentiilor imobiliare am aflat ca in sectorul 5 o garsoniera se vinde si cu 30.000 de euro, iar un apartament de 90 de metri patratin sectorul 6 poate fi vandut si cu 130.000 de euro.

Marius Ovidiu Isaila mai detine bijuterii si ceasuri in valoare de 15.000 de euro, dar se dovedeste a fi si un iubitor de tablouri. Are o colectie de tablouri in valoare de 5.000 de euro. Afaceri nu are senatorul Marius Ovidiu Isaila, cel putin asa reiese din declaratiile de avere si de interese depuse la Senat, dar se poate lauda cu patru depozite bancare si cu banii de pe cardurile de credit si de debit avute la doua banci importante din Romania. Nici la capitolul datorii nu sta rau senatorul PDL Marius Ovidiu Isaila. Acum nu ca ne-am bucura, dar parca iti creste inima cand afli ca si un parlamentar ca senatorul Marius Ovidiu Isaila este nevoit sa se imprumute pe la bancheri sau pe la prieteni mai cu dare de mana, ca orice muritor de rand.  Isaila, senatorul Isaila, trebuie sa restituie bancilor aproape 85.000 de euro pana cel mai tarziu in anul 2041. Din cate stim, Marius Ovidiu Isaila este un tip descurcaret astfel ca va reusi sa stinga datoriile fara nicio problema. Spuneam ca senatorul democrat-liberal s-a imprumutat si la prieteni. In anul electoral 1012, an in care a candidat si a reusit sa ajunga senator, Marius Ovidiu Isaila s-a imprumut 50.000 de euro pe care s-a angajat sa-i returneze pana in 2017. De remarcat ca Marius Ovidiu Isaila s-a angajat sa restituie cele 50.000 de euro imprumutate la final de mandat, in conditiile in care castigul salarial lunar al unui senator 4 -5.000 de lei. Asta inseamna ca dupa patru ani de mandat, un senator poate castiga in jur de 50.000 de euro, adica exact suma imprumutata de senator. Cu alte cuvinte, tot castigul de la Senat va fi directionat spre stingerea datoriei. Este foarte curios, mai ales ca senatorul Isaila nu este actionar la nicio firma, singurele venituri pe care le inregistreaza, cel putin asa sustine, sunt cele de la Parlament. Noroc ca sotia senatorului Isaila, manager in Ministerul Sanatatii are un salariu frumusel si il poate intretine si pe acesta. La fel de bine poate apela senatorul Isaila si la alocatiile celor doi copii, in cazul in care ar vrea sa iasa la o bere cu baietii de pe la Parlament.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe