PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MATINAL CU PRICHINDEI

MATINAL CU PRICHINDEI

de Mditv
11 vizualizări

Matinal special astăzi la MDITV. De ziua copilului, platoul Alarma Cafe a fost luat cu asalt de prichindei. Claudiu, Ciprian și Cristina au avut o misiune serioasă. Preț de o jumătate de oră, toți trei s-au întors la copilărie și au cântat, au dansat și s-au jucat alături de copii.

Cinci invitați speciali au pășit de 1 iunie în platoul matinalului Alarma Cafe. La început timizi, aceștia au reușit într-un final să le ofere o adevărată lecție de copilărie celor trei moderatori. Pentru că distracția nu are vârstă, jocurile au fost în prim-plan. Au cântat, au dansat, au spus poezii, s-au ascuns și au alergat. Preț de jumătate de oră au dat viață matinalului de ziua lor.

Cristina, Ciprian și Claudiu au avut parte de o adevărată aventură în prezența copiilor care au bucurat dimineața tuturor. Mai energici decât oricând spre final, aceștia au intonat imnul copilăriei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe