PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICII REPORTERI MDI TV

MICII REPORTERI MDI TV

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Elevii de clasa a cincea de la Şcoala Vasile Cârlova din municipiul Târgovişte au descoperit lumea din spatele camerelor, în vizita la MDI TV. A fost nevoie numai să păşească în studioul ştirilor, să vorbească la microfonul de la radio ori să facă pe voce-overii pentru ca cei mici să-şi dorească o carieră în lumea media. Fascinaţi de cele nemaivăzute încă, de mulţi dintre ei, elevii au promis că se vor întoarce şi anul viitor.
Prima oprire a celor mici a fost în redacţia de ştiri acolo unde reporterii le-au împărtăşit din secretele muncii din spatele camerelor. I-au învăţat cum se redactează o ştire şi care sunt paşii ce trebuie urmaţi până la produsul final.
A urmat apoi zona de montaj şi producţie video. Elevii au fost curioşi să afle cum se cosmetizează un material video şi când este pregătit să fie difuzat pe post.
De departe însă cel mai mult elevii au fost fascinaţi de lumea radio şi studiolul de ştiri. Au cântat, au vorbit la microfon, iar în final au prezentat ştirile, aşa cum fac ştiriştii profesionişti.
La finalul vizitei cei mici şi-au spus impresiile, cu promisiunea că şi anul viitor în perioada “Şcoala Altfel” vor reveni.
La final cei mici au fost răsplătiţi cu diplome.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe