PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OFERTE AVANTAJOASE PE VALEA PRAHOVEI – VIDEO

OFERTE AVANTAJOASE PE VALEA PRAHOVEI – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Pe Valea Prahovei pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri. Ca să-i atragă pe turişti, hotelierii au inclus în pachetele de Crăciun şi Revelion facilităţi precum acces gratuit la parcare, saună, sală de fitness şi locuri de joacă. Oamenii sunt foarte atenţi la conţinutul ofertei. Criza financiară  îi determină pe turişti să caute oferte convenabile ca preţ şi care să includă şi facilităţi la cazare.
Mulţi şi-au făcut deja rezervările pentru nopțile de Crăciun și de Revelion, dar, pentru cei care nu au avut timp şi bani până acum, nu e timpul pierdut. Locuri încă mai sunt, iar preţurile sunt ceva mai mici decât anul trecut. Administratorii unităților hoteliere din Sinaia spun că mai au locuri libere și își așteaptă clenții la preturi convenabile. Pachetele de cazare și masă la unitățile hoteliere de patru stele cuprind sejururi de trei și respectiv pe perioada minivacanței de Crăciun și de Revelion, iar hotelierii au pregătit și câteva surprize pentru turiști.

La Sinaia,turiştii care vor opta pentru petrecerea Crăciunului la hoteluri de trei stele vor trebui să scoată din buzunare câte 550 de lei, fiecare. În tarif intră trei nopţi de cazare, mic dejun şi o cină festivă,precum şi participarea la un spectacol ocazionat de sosirea lui Moş Crăciun. Pentru perioada Revelionului, tarifele cresc substanţial. Doritorii vor plăti 1.500 de lei, de persoană, pentru patru nopţi de cazare, cu trei cine festive, mic dejun şi programe artistice organizate în nopţile de 31 decembrie şi 1 ianuarie.

 

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe