PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » MILITARI REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

MILITARI REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

de Mditv
17 vizualizări

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti au dispus retinerea inculpatilor Vilcan George Florinel, Biolan Ovidiu Ionut si Iubitu Ionuţ Andrei – militari angajati pe baza de contract in cadrul Ministerului Apararii Nationale in unitati militare de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Giurgiu, Cozma Gheorghe Mihai si Fratila Mihai Cosmin pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Scandal de proporţii în armata română după ce procurorii DIICOT au reţinut 5 suspecţi, dintre care 3 militari, angajaţi în cadrul unor unitaţi ale Ministerului Apărării Naţionale. Suspecţii sunt acuzaţi că vindeau droguri de risc şi mare risc iar la percheziţiile efectuate la data de 18.08.2016 pe raza judeţului Giurgiu, inclusiv două percheziții la Unitatea Militară nr. 01867 Mihai Bravu, județul Giurgiu, cât și a municipiului București, au fost găsite și ridicate diferite cantități și tipuri de droguri (cannabis, comprimate ecstasy si substanțe etnobotanice), un cântar electronic folosit la cântărirea drogurilor, dar și sume de bani obținute în urma traficului de droguri. Direcția Generală de Informații a Apărării (DGIA) a început investigațiile în cazul militarilor suspectați de trafic de droguri, care au fost ulterior reținuți de procurorii DIICOT .

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe