PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MILOSIOIU A FOST TRIMIS IN JUDECATA

MILOSIOIU A FOST TRIMIS IN JUDECATA

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Presedintele suspendat al Tribunalului Dambovita, judecatorul Ion Milosioiu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, de procurorii anticoruptie din Pitesti. Acestia il acuza ca a primit 12.500 de lei pentru a obtine pedeapsa cu suspendare pentru un barbat aflat in arest. In acelasi dosar, au mai fost trimise in judecata alte patru persoane, printre care se numara George Banu, liderul PDL Crangurile, acuzat si el de trafic de influenta.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca la data de 2 noiembrie 2010, judecatorul Ion Milosioiu, presedintele Tribunalului Dambovita a pretins in mod injust de la fratii Robert Anghel si Visan Eftimie, suma de 6000 de euro. Potrivit DNA, in schimbul banilor, Milosioiu trebuia sa intervina pentru Robert Anghel, judecat in stare de arest preventiv pentru infractiunea de inselaciune. Acesta urma sa fie pus in libertate si sa primeasca suspendarea executarii pedepsei. Milosioiu ar fi primit jumatate din suma, respectiv 12.500 de lei, pe data de 7 noiembrie 2010, prin intermediul lui Gheorghe Doican si George Banu, liderul PDL Crangurile. Procurorii au cerut arestarea preventiva pentru toti cei implicati in dosar, cererea fiind respinsa numai in cazul judecatorului Milosioiu. DNA au pus sechestru asupra unor bunuri imobile detinute de Gheorghe Doican si asupra unor sume de bani apartinand lui George Banu si Visan Eftimie, in vederea confiscarii.

Judecatorul Ion Milosioiu a fost suspendat, pe 11 iunie, din functia de presedinte al Tribunalului Dambovita si din cea de magistrat, de Consiliul Superior al Magistraturii.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/qvHsmZuME2A

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe