MINISTRUL MUNCII: CONDIȚII REVOLTĂTOARE LA CENTRUL URLAȚI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a vizitat Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți cu Handicapdin Urlați, jud. Prahova. Ministrul a postat fotografii din centru pe pagina de socializare și s-a declarat revoltată de condiții.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII

” Într-o totală izolare, departe, cât mai departe de comunitate(…) Cea mai mare durere: nu ies din Centru. Acolo este toată viața lor. Își doresc să muncească, să fie activi, să fie și viața lor cu un sens(…) Izolatorul. O cameră cât o debara folosită, teoretic pentru cei contagioși, practic mai mult pentru pedepsirea celor care … greșesc. Pedeapsa din camera cât o debara, fără geamuri, poate fi și de o lună.Greu de crezut că, în această atmosferă, beneficiarii acestui Centru vor dobândi o viață independentă, așa cum așteaptă Comisia Europeană. Am cerut măsuri. Le voi prezenta”.

A precizat ministrul. Centrul din Urlați a fost de-a lungul timpului în centrul a numeroase scandaluri.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

RECORD DE DECESE

Pe teritoriul României, au fost confirmate 1.034.003 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 950.242 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.931 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2