TONE DE MATERIALE PIROTEHNICE, CONFISCATE ÎN ILFOV

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Captură impresionantă de materiale pirotehnice interzise în Ilfov!
Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase și Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Ilfov, au găsit, într-o locuință din orașul Voluntari, 3 tone de articole pirotehnice, reprezantând artificii din clasele 2, 3 și 4.
Acestea erau deținute în mod ilegal, fără autorizații și documente de proveniență, în scopul valorificării clandestine în perioada sărbătorilor de iarnă. Întreaga cantitate a fost confiscată, persoana deținătoare fiind sancționată contravențional cu suma de 7000 lei, pentru nerespectarea Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Poliția Română desfășoară, în această perioadă, acțiunea „FOC DE ARTIFICII-2019”, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Sursa video: imagini amator!

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ATENȚIE DE UNDE CUMPĂRAȚI CARNEA DE MIEL

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor va desfășura controalele pentru a preveni apariția de toxiinfecții alimentare și a asigura cetăţenilor un comerţ legal. Pentru perioada 21 aprilie-1 mai 2021, este permisă sacrificarea mieilor doar în unităţi de abatorizare autorizate sanitar veterinar unde sunt