PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOARTE CU MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE – VIDEO

MOARTE CU MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Un bărbat de 31 de ani a fost găsit decedat în lacul de acumulare de la Paltinu din judetul Prahova,persoana,cercetată într-un dosar penal, fiind dată dispărută de familia sa duminică. Angajatii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit cu un echipaj cu barca pneumatică pentru căutarea acestuia si aducerea la mal. Familia nu crede in varianat unei sinucideri.
Poliţiştii continua cercetarile in acest caz si urmeaza sa stabileasca daca dispariţia bărbatului are legătură cu ancheta initiala si sa conluzioneze asupra imprejurarilor in care a avut loc tragedia.
Rudele bărbatului nu-şi explică gestul acestuia. Spun că era un om liniştit si sustin ca este posibil ca relatia tanarului cu o femeie maritata sa-i fi adus sfarsitul despre care cred ca nu ar fi sinucidere ci crima.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în zona staţiei de epurare, în apropierea locului unde a fost găsită maşina abandonată. Bărbatul era cercetat penal de poliţiştii din Breaza sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de distrugere şi ameninţare.

Bărbatul era din Poiana Câmpina,iar dispariţia lui a fost anunţată duminică de familia sa după ce,cu o zi înainte,plecase de acasă cu maşina şi nu s-a mai întors.Poliţiştii au început cercetările în acest caz, găsind maşina cu care bărbatul plecase, abandonată în apropierea barajului Paltinu.În acest caz a fost solicitat şi ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care a intervenit cu un echipaj cu barca pneumatică pentru căutarea acestuia în lacul de acumulare.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/_ChWwF19dQc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe