PRIMA PAGINĂ » Arges » “MOARTE” CU REPETITIE

„MOARTE” CU REPETITIE

de admin3
6 vizualizări

Intamplare tragi-comica la Curtea de Arges unde un barbat disparut de acasa la inceputul primaverii l-au gasit mort a doua oara, tot inecat. In urma cu doua luni a fost scos din apa un barbat pe care familia l-a recunoscut ca fiind ruda lor. Insa inainte de inmormantare, stupoare, dupa ce s-au facut testele ADN: trupul nu era al celui disparut. Azi insa alt cadavru a fost dus de raul Arges in canalul de fuga al unei hidrocentrale, dar nimeni nu mai baga acum mana in foc ca ar fi disparutul din martie.

In urma cu aproximativ doua luni, tot in aceeasi zona fusese gasit inecat un barbat, iar politisti au crezut ca este vorba despre Gheorghe Cojocaru. Acesta disparuse de acasa in luna martie, dupa ce-si avertizase fiica de faptul ca o sa plece si nimeni nu o sa-l mai gaseasca.
Rudele barbatului au venit atunci la fata locului si, dupa semnele de pe corp, le-au confirmat oamenilor legii ca este vorba despre Cojocaru. Ulterior, dupa testele efectuate la Serviciul de Medicina Legala s-a constatat ca era vorba despre un alt barbat, nicidecum despre cel in cauza.

Azi, tot in barajul de la Noaptes plutea cadavrul in descompunere al unui barbat.Politistii aveau in baza de date doua persoane disparute, una dintre ele fiind tot Cojocaru. Misterul a fost elucidat, dar acum toata lumea priveste cu circumspectie situatia. Familia a recunoscut inca o data cadavrul, iar anchetatorii asteapta acum autopsia care va spune cu exactitate daca mortul gasit este cel indicat de familie. Pana atunci, trupul a fost transportat la Medicina Legala unde se va efectua necropsia.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe