PRIMA PAGINĂ » Arges » MOARTE SUBITĂ LA 14 ANI

MOARTE SUBITĂ LA 14 ANI

de Mditv
14 vizualizări

Tragedie intr-o familie din Arges. O fetita de 14 ani a murit noaptea trecuta dupa ce ieri a fost la scaldat, apoi toata ziua s-a plimbat pe ulite fara sa manance sau sa bea apa. Cand a ajuns acasa, seara tarziu, a mancat la repezeala, apoi s-a simtit rau, a inceput sa vomite si a picat din picioare. Matusa si unchiul la care fetita statea au dus-o de urgenta la cel mai apropiat punct medical, dar medicii nu au mai avut ce sa ii faca. Copilul era mort.

Andreea avea 14 ani si statea la Domnesti, in Arges, cu un unchi si o matusa. Mama ei a parasit-o de cand era in fasa, iar tatal abia s-a eliberat din puscarie. Ieri fetita a fost la scaldat si apoi s-a tot plimbat pe ulitele satului, printr-o caldura de aproape 40 de grade, fara ca macar sa bea apa sau sa manance. Ajunsa seara acasa, matusa i-a pus o farfurie de ciorba, pe care a mancat-o imediat.

Oamenii nu au sunat la 112, ci au luat copila cu un camion si au dus-o la Centrul de permananta din Domnesti, cel mai apropiat de locul unde se aflau.
Fetita a murit inainte de a ajunge la centrul medical, unde a fost resuscitata 45 de minute, dupa care a fost declarat decesul. Medicii spun ca s-a inecat cu voma, asta pe fondul unei posibile insolatii si pentru ca ar fi mancat aproape nemestecat.

Fetita practic nu are identitate, nu are certificat de nastere sau buletin, iar acum cei de la primarie faceau documentele pentru ea si pentru cei patru frati pe care ii mai are.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc decesul si asteapta acum rezultatul necropsiei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe