PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOȘ CRĂCIUN VINE CU UNIFORME LA POLIȚIȘTI – VIDEO

MOȘ CRĂCIUN VINE CU UNIFORME LA POLIȚIȘTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, vineri, că angajaţii MAI vor primi de Crăciun banii pentru jumătate din uniforma pentru acest an, cealaltă jumătate urmând să o primească în primul trimestru al anului 2014. Polițiștilor nu le rămâne decât să folosească uniforma veche sau, în cel mai ilar caz, să iasă pe străzi purtnd doar jumătate din echipament.

 

 

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost prezent, vineri, la şedinţa comisiilor parlamentare de apărare şi ordine publică, în care a fost avizat bugetul MAI pentru anul 2014.

Stroe a declarat, la sfârşitul şedinţei, că acest proiect de buget este „în perfect acord cu situaţia la ora actuală a evoluţiei economice” şi s-a declarat mulţumit de faptul că s-a reuşit normalizarea problemei banilor pentru uniforme, în condiţiile în care în minister a existat întotdeauna această problemă.

„Vom da de Crăciun jumătate din uniforma pe 2013 şi în primul trimestru al anului 2014 cea de-a doua jumătate, iar începând din ianuarie 2014 vom începe lunar să alocăm (bani pentru uniformă – n.r.). Este o satisfacţie pentru mine, dar mai ales pentru toţi lucrătorii MAI”, a afirmat Radu Stroe.  

De cealaltă parte, sunt voci care-l contrazic pe ministru și suțin că alocarea banilor pentru uniformă n-ar trebui să constituie o satisfacție pentru ministru, pentru că acesta este un drept al oamenilor legii, nu o favoare.  În aceste condiții polițiștii ar putea ieși pe stradă purtând doar jumătate din uniform, asta dacă nu vor folosi echipamentele vechi.

 

Echipa: Mihai Eremia

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe