PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOS NICOLAE NU A MAI UITAT-O… – VIDEO

MOS NICOLAE NU A MAI UITAT-O… – VIDEO

de Andrei Oprescu
64 vizualizări

Catalina, copilul care se lupta de la o varsta prea frageda cu boala, a primit astazi darurile mult visate si o raza de speranta. Impresionati de povestea ei, jucatorii si presedintele de la Chindia Targoviste s-au transformat in ajutoarele lui Mos Nicolae si i-au adus fetitei multe cadouri. Ea le-a daruit un zambet si recunostinta sa, iar ei i-au promis ca nu o vor lasa singura. O vor ajuta de fiecare data cand vor putea.

MDI TV v-a prezentat povestea Catalinei, fetita de 13 ani care sufera de sindromul Down si este crescuta cu greu de bunica. Un copil minunat, care a primit la nastere un handicap, dar si o capacitate incredibila de a iubi. De Mos Nicolae, fetita avea o singura dorinta: sa primeasca si ea o papusa. Cand spera mai putin ca visul i se va implini, a primit o vizita supriza. Pentru ca este un copil cuminte, care invata de mica sa lupte pentru viata, Mos Nicolae si-a trimis ajutoarele, cu multe daruri.

Presedintele si jucatorii de la Chindia Targoviste au vazut la MDI TV cazul acestei fetite si au ramas impresionati de drama prin care trece. Nu au stat pe ganduri si s-au hotarat sa ii ofere o mana de ajutor. I-au adus daruri, care sa ii insenineze sarbatorile de iarna.

Catalina nu a primit o papusa, ci a primit trei. Fetita este extrem de fericita pentru darurile primite. Acum nu se mai dezlipeste de ele si le-a gasit si un nume.

Bunica nu reuseste sa isi stapaneasca lacrimile, cand vede ca nepoata ei a primit atatea daruri si pentru prima data, niste oameni care i-au fost pana acum straini, nu o marginalizeaza, dimpotriva, ii demonstreaza ca sunt alaturi de ea.

Vizibil emotionati, fotbalistii de la Chindia au petrecut putin timp cu Catalina. Au descoperit un copil care nu stie decat un singur lucru: sa daruiasca afectiune.

Presedintele de la Chindia Targoviste a invitat-o pe Catalina si la meci. Ea va fi de acum cel mai mare suporter al lor.

Si promit ca nu se opresc aici. Vor fi in continuare alaturi de acest copil minunat.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe