PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRĂLUCIRE DE SĂRBĂTORI

STRĂLUCIRE DE SĂRBĂTORI

de Andrei Oprescu
67 vizualizări

Romanii se pregatesc deja pentru sarbatori! Un accesoriu important il constituie bijuteriile, iar pentru asta merg la specialistii in domeniu pentru a da o noua stralucire obiectelor de lux. Odata ajunsi la bijutier, clientii au grija ca fiecare detaliu sa fie bine pus la punct. Specialistul examineaza bijuteriile cu atentie, apoi le repara si le reda stralucirea. Meseria pe care o practica acesta, necesita rabdare, atentie si multa pricepere.

Ionescu Maria este o doamna din Targoviste care vrea sa ii faca o surpriza sotului ei la implinirea a 40 de ani de la casatorie. Vrea ca bijuteriile sa fie gata pana in sarbatorile de iarna. De-a lungul timpului, odata cu clientii s-au schimbat si cerintele acestora, dar Bogdan Stavrica continua sa dea forma si stralucire obiectelor din aur si argint. Bogdan este unul dintre cei mai vechi bijutieri din Dambovita. In anii ’90 si-a deschis o afacere care se mentine pe piata damboviteana de peste 20 de ani. Meseria pe care o practica necesita rabdare, atentie si multa pricepere.

Perioada de criza financiara s-a resimtit din plin in buzunarele bijutierului. Vremurile s-au schimbat si serviciile acestuia nu mai sunt la fel de cautate ca la inceput.

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe