PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » MUSAFIR NEPOFTIT

MUSAFIR NEPOFTIT

de Mditv
11 vizualizări

Imagini spectaculoase pe Valea Cerbului, dupa ce un grup de turisti a surprins pe telefonul mobil un urs care a dat buzna in amiaza mare la tomberoanele din zona de campare. Animalul infometat nu a tinut cont de prezenta oamenilor aflati in preajma si s-a urcat nestingherit intr-un tomberon unde a cautat mancare minute in sir.

Incidentul s-a produs sub ochii a zeci de turiști care aveau rulotele instalate la doar câțiva metri distranță. Întâmplarea survine la câteva zile , după ce un alt urs a rănit o fetiță în vârstă de 13 ani, venită cu familia în zona de campare de pe Valea Cerbului din Bușteni. Aceasta a fost rănită de un urs, în cortul în care dormea. Oamenii povestesc că au trăit momente de groază după ce și-au dat seama că ursul s-a suit peste cort și l-a sfâșiat. Nu este prima dată când animalele coboară în zonele populate de pe Valea Prahovei. În ultimii ani, locuitorii din Bușteni s-au trezit de multe ori cu urși care căutau mâncare în tomberoanele dintre blocuri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe