PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » WEEKEND DE FOC PENTRU SALVAMONTIȘTI

WEEKEND DE FOC PENTRU SALVAMONTIȘTI

de Mditv
7 vizualizări

Un cioban a avut nevoie de ajutorul jandarmilor si salvamontistilor dupa ce a facut o criza de epilepsie in timp ce se afla cu oile pe munte. In urma apelului de urgenta o echipa salvamont a pornit spre zona unde se afla. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital.

Bărbatul are 41 de ani și era cu oile pe Muntele Cocora, unde i s-a făcut rău. O echipă Salvamont, cu medic, a reușit să ajungă până la el, bărbatul prezentând semnele unui atac cerebral. Din fericire, a fost stabilizat și transportat la sediul Salvamont unde i s-a administrat tratament intravenos.

Ulterior, a fost preluat de o ambulanță pentru a fi transportat la spital. Totodată, jandarmii și salvamontiștii au intervenit pentru a salva șase turiști rătăciți în zona Canionul Horoabelor. Aceștia s-au abătut de la drum și s-au rătăcit. Au fost transportați în zona Moroieni.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe