PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUZEUL POLITIEI VA FI MUTAT LA GARA – VIDEO

MUZEUL POLITIEI VA FI MUTAT LA GARA – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Dupa inaugurarea Muzeului Ceausestilor de la Gara, autoritatile dambovitene vor sa redea viata intregii cladiri. Pe fonduri europene se incearca modernizarea  intreagii cladiri ce gazduieste muzel. Tot in incinta fostei unitati militare, administratia judeteana are ca varianta si mutarea Muzeului Politiei Romane.

Dupa  aproximativ 24 de ani, cladirea in care sotii Ceausescu si-au gasit sfarsitul a fost igienizata, mobilierul reconditionat, totul fiind amenajat ca in decembrie 1989. O data cu finalizarea lucrarilor  spatiul a intrat in circuitul turistic, urmand ca din aceasta luna vizitatorii sa-i treaca pragul. Iar demersurile nu se opresc aici. Autoritatile judetene urmaresc acum sa munte in incinta cladirii si Muzeul Politiei Romane. Mai mult, se incerca atargerea de fonduri europene pentru valorificarea cladirilor monument instoric ce se afla in proprietatea CJ.

Echipa : Corina Slămnoiu/  Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe