PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NATURA S-A DESLANTUIT

NATURA S-A DESLANTUIT

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Aseara, furtuna a facut prapad in nordul judetului Dambovita. Timp de 30 de minute a plouat cu galeata, a cazut piatra cat oul de porumbel iar vijelia a smuls acuperisurile scolii si dispensarului din localitatea Raul Alb. La Barbuletu zeci de hectare de livezi de meri au fost distruse de grindina iar acoperisurile mai multor case au fost distruse. Ai multe drumuri comunale si un drum judetean sunt impracticabile.

Natura s-a deslantuit aseara in nordul judetului Dambovita. La Raul Alb vijelia a smuls tablele de pe acoperisurile scolii si dispenasarului medical. Administratorii scolii se teme ca tavanul cladirii sa nu cedeze din cauza apei infiltrata.

Apa a inundate  mai multe gospodarii. Oamenii sunt disperati si nu mai au de unde sa bea nici apa pentru ca fantanile le-au fost inundate.

Drumul judetean intre Runcu si Raul Alb este impracticabil din cauza torentilor care au sapat santuri adanci.

La Barbuletu livezile de meri au fost distruse in totalitatea. A cazut gindina cat oul de porumbel minute in sir. Mai multe drumuri comunale, proaspat reabilitate, au fost distruse de ape.

De dimineata o comisie de la Prefectura judetului Dambovita va pleca in zona pentru a stabili toate pagubele furtunii.

Echipa: Mihai Eremia / Loredan Bourosu

 

http://youtu.be/TA4zlzxyXSw

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe