PRIMA PAGINĂ » SPORT » NISTOR, DELEGATUL-COTIZANT – VIDEO

NISTOR, DELEGATUL-COTIZANT – VIDEO

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

MDI TV vă prezintă astăzi povestea lui Dumitru Laurențiu Nistor, omul care a activat câteva luni la Chindia Târgoviște și a ocupat funcția de administrator, iar ulterior și delegat al echipei. După despărțirea de fotbal, Nistor a atacat constant clubul târgoviștean, atât în mediul virtual, pe un site de socializare, cât și în presa ostilă șefilor de la Chindia.  Între declarațiile fostului salariat și modul cum au stat lucrurile în realitate, sunt câteva diferențe de precizat. În toamna anului trecut, printre activitățile derulate la club, Nistor și-a găsit timp să finanțeze și campania electorală a actualului partid de guvernământ. Și cu o sumă deloc de neglijat: fostul delegat-cotizant de la Chindia a virat în conturile unui partid mai bine de 5.000 de euro. Pe aceeași pagină a <donatorilor>, lângă Nistor apar nume sonore din politica românească, precum Dan Șova, Valentin Calcan sau Cornel Resmeriță, cu contribuții asemănătoare. De la un membru de partid cu buzunarele pline, dispus să arunce sute de milioane în campanii electorale, omul pozează acum în victima … fostei conduceri a Chindiei.

 

“Mă credeţi că mi-am pus apartamentul în vânzare, pentru că nu mai pot să achit dările către stat. Am şi rate la bănci, cu ce să le plătesc?”, s-a plâns Nistor într-un cotidian local, după încercarea eșuată de a pătrunde, din nou, la Chindia, de unde demisionase în iarnă. MDI TV a intrat în posesia documentului semnat chiar de Laurențiu Nistor, prin care acesta solicită încetarea raporturilor de muncă, din motive personale, deci în niciun caz nu a fost vorba de o decizie a superiorilor săi de la acea vreme, pe care îi tot blamează acum. Demisia datează din 14 decembrie, zi în care a fost și înregistrată la Chindia. Conform aceleiași prese obiediente puterii, personajul prezentat azi ar fi fost propus în noul staff administrativ al Chindiei de… conducerea Consiliului Județean!

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe