PRIMA PAGINĂ » SPORT » SE POATE! – VIDEO

SE POATE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Jucătorii Chindiei sunt optimiști înaintea meciului de Cupă cu Craiova

 

 

După derby-ul local cu FCM, Chindia atacă turul cinci al Cupei României, cu ambiție și încredere. Oamenii lui Silviu Dumitrescu sunt optimiști și cred că pot elimina noua echipă a Craiovei, în care se regăsesc jucători cu ștate vechi în Liga I. Cherchez și compania au trecut de Sporting Roșiorii de Vede cu 3-1 în primul tur al Cupei și au eliminat apoi Slatina, 3-2 la capătul a 120 de minute de joc.

 

 

Oltenii vin la Târgoviște să învingă, dar consideră că principala prioritate este parcursul din campionat. Jucătorii lui CSU au ca obiectiv promovarea în prima ligă și debutează în noul sezon al Ligii a II-a sâmbătă seară, contra Bistriței, pe teren propriu.

 

“Chindia este un adversar pe care trebuie să-l tratăm serios. Dăm importanță și Cupei, vrem să mergem mai departe. Meciurile de campionat sunt însă prioritare pentru noi“, a declarat fostul stelist Oprița pentru site-ul oficial al grupării din Bănie, csuc.ro.

 

 

Chindia – CSU Craiova se dispută marți, de la ora 16.30, pe stadionul Eugen Popescu. Spectatorii au intrarea gratuită.

 

 

IONUT Marin/Eduard Gaiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe