PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » NOI PROBLEME LA GIRATORIUL SUSPENDAT

NOI PROBLEME LA GIRATORIUL SUSPENDAT

de Mditv
3 vizualizări

Noi probleme la giratoriul suspendat din Prahova. Dupa neregulile semnalate de soferi chiar inainte de inaugurare, acestia sunt nemultumiti de arhitectura sensului giratoriu suspendat, parapetul blocand vizibilitatea la intrare in giratoriu. Un sofer a filmat deplasarea si a trimis imaginile presei.

Imaginile au fost suprinse de un șofer care a vrut să demonstreze problemele cu care aceștia se confruntă atunci când circulă în zona giratoriului suspendat. De la inaugurare, mai multe persoane s-au plâns de faptul că nu există vizibilitate la intrarea în sensul giratoriul, din direcția Păulești- Ploiești. Pentru a avea vizibilitate care să permită intrarea în sensul giratoriu, șoferii sunt nevoiți să intre cu mașina mai mult de jumătate, lucru care ar putea cauza numeroase accidente. Problema o constituie amplasarea parapetului de protecție care se suprapune cu nivelul la care se află șoferul și care îi obturează vizibilitatea.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe