PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NOI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE DN71

NOI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE DN71

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Şoferii dâmboviţeni s-au săturat să piardă vremea în faţa semafoarelor, nu doar în oraşe, ci şi pe Drumul Naţional 71. Au fost liniştiţi când s-a asfaltat, cu gândul că după finalizarea lucrărilor vor putea circula în sfârşit în condiţii normale pe DN, însă au avut parte de o nouă surpriză: un al doilea semafor în oraşul Pucioasa. Pe langă cel de la podul din Trainica, a mai apărut unul la podul de la baraj, unde se circulă pe un singur sens.

Claxoanele maşinilor se aud zilnic la podul de la barajul din oraşul Pucioasa. Şoferii s-au săturat să piardă zeci de minute zilnic, aşteptând la semafoarele de pe Drumul Naţional 71. Sunt mulţumiţi că în sfârşit se reface acest tronson, însă sunt nemulţumiţi de modul lent, specific românesc, în care se lucrează.

Podul de la Pucioasa a fost închis după ce s-a încheiat procesul de asfaltare. De aproximativ două săptămânio se circulă pe un singur sens, pentru că muncitorii fac rosturile de dilataţie. Chiar dacă şoferii sunt nemulţumiţi pentru că se sparge din nou drumul abia refăcut, specialiştii, dar şi autorităţile locale, spun că aceasta este procedura, ca rosturile să fie executate după turnarea asfaltului.

Conform spuselor constructorului, şoferii mai trebuie să suporte două săptămâni traficul restricţionat. Rămâne de văzut cât timp vor rezista aceste lucrări pe podul care se mişcă de câte ori trece un tir încărcat cu marfă. Nu de mult autorităţile judeţene spuneau că şi acest pod este cu grad ridicat de risc de prăbuşire şi că necesită reparaţii serioase la structura de rezistenţă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe