PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPERIAŢI DE AVALANŞA DE ALERTE SANITARE

SPERIAŢI DE AVALANŞA DE ALERTE SANITARE

de admin
6 vizualizări

Alertele sanitare au bagat frica in damboviteni! In fiecare luna, sunt avertizati de autoritati ca au fost descoperite alimente infestate in judet sau in tara. Dupa sezonul laptelui cu aflatoxina, acum amenintarea pentru sanatatea oamenilor vine din carnea infestata cu salmonella. Dambovitenii spun ca s-au speriat de fiecare data cand au auzit ca pe piata exista produse infestate si au preferat sa nu mai cumpere o perioada lapte sau carne. Considera ca este bine ca sunt informati de autoritati, dar se plang ca nu mai stiu ce alimente sa mai cumpere din comert, de frica sa nu le puna sanatatea in pericol. Cert este ca acum sunt cu ochii in patru la cumparaturi.

Altii cumpara din comert doar ce nu au in gospodarii. Dambovitenii care locuiesc la tara consuma ceea ce cresc sau cultiva. Legumele sunt luate direct din gradina, iar pentru carne, isi cresc singuri animale. In acest mod, spun ei, sunt singuri ca alimentele pe care le consuma sunt sanatoase.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/sjR8F-2kIfY

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe