PRIMA PAGINĂ » SPORT » O CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

O CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Voleibalistele de la Municipal Târgoviște au avut un suporter de lux la meciul pierdut cu CSM București, 0-3 în Polivalentă. Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a aflat pentru câteva ore la Târgoviște și n-a ratat ocazia de a vizita, pentru prima dată, cea mai mare sală de sport din Dâmbovița. Corina Ungureanu a urmărit jocul de volei împreună cu primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, și…tenorul Vlad Miriță.

 

Dublă campioană mondială, la Lausanne în 1997 și Tianjin în 1999, Corina Ungureanu s-a retras din activitate în urmă cu un deceniu și jumătate. Prahoveanca va împlini în august 34 de ani. Din 2011 s-a implicat în politică, în UNPR, iar un an mai târziu a devenit consilierul primarului din Ploiești pe probleme de sport. Fosta campioană are gânduri mari pentru perioada următoare.

Un episod aparte din viața Corinei Ungureanu s-a consumat în 2000, la un an după retragerea din activitate a sportivei. Fosta gimnastă a ales să pozeze într-o revistă destinată adulților, iar decizia sa a stârnit, la acea vreme, multe controverse.

I.M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe