PRIMA PAGINĂ » SPORT » S-AU FĂCUT DE RÂS! – VIDEO

S-AU FĂCUT DE RÂS! – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Voleibalistele de la CSM Târgoviște au pierdut acasă, scor 0-3, disputa cu vecina de clasament CSM București. Fetele din Capitală au urcat pe locul 5 în clasament, iar târgoviștencele au coborât pe șase, după evoluția lamentabilă de miercuri seară. Elevele lui Alexandru Iuhasz pierduseră și în tur, 2-3. Tehnicianul dă vină pe subțirimea lotului.

Probleme nu au fost doar pe parchet, unde Târgoviștea a suferit teribil. În tribune, galeriile celor două formații au stat în același sector, iar lucrurile au fost foarte aproape să degenereze. Organizatorii nu i-au izolat pe suporterii din Capitală, așa cum s-ar fi impus în astfel de situații. Fanii de la București i-au provocat pe ultrașii gazdelor în repetate rânduri, fără ca forțele de ordine să intervină în vreun fel. 20 de suporteri ai oaspeților au ajuns în Polivalentă.

CSM Târgoviște are șansa să spele rușinea de miercuri în runda următoare. Sâmbătă, echipa din Târgoviște joacă la Piatra Neamț, cu Unic, ocupanta locului șapte.

I.M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe