PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O RAZA DE SPERANTA – VIDEO

O RAZA DE SPERANTA – VIDEO

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Si-au pierdut casa, si-au ingropat bebelusul de numai noua luni si erau la un pas sa isi piarda si ei viata. Familia din Sotanga, ranita in urma exploziei produsa la locuinta lor, in urma cu aproape un an, primeste in sfarsit o raza de speranta. Primaria, cu ajutorul unor sponsori, le-a ridicat o casa, unde sa isi poata creste fetita si sa incerce sa ia viata de la capat. Ranile de pe trupurile lor s-au vindecat, din pacate insa, cele din suflet au ramas, iar parintii gasesc cu greu puterea de a merge mai departe.

Acea noapte de cosmar, in care le-a explodat casa, nu o vor uita niciodata. Povestesc ca au auzit o bubuitura puternica, iar jumatate din locuinta s-a prabusit. Disperati, parintii au avut un singur gand: cum sa isi salveze copiii. Mama a fugit din casa cu bebelusul in brate, iar tatal a luat-o pe a doua fetita, de cinci ani.

Dupa ce au scapat cu viata din explozie si incendiu, au trecut prin cea mai mare suferinta. In spital, fetita lor, Sorina, a murit, chiar in ziua in care ar fi implinit noua luni. De acelasi sfarsit tragic a avut parte si bunica. Georgeta nu a putut nici macar sa asiste la inmormantarea copilului ei. Ea, sotul si copilul de cinci ani se chinuiau prin spitale. Arsurile s-au cicatrizat, insa durerea ca au pierdut un copil ramane la fel de mare.

Le-a ramas Ana Maria, iar ea este acum singurul lor motiv pentru a trai. Dupa aproape un an de suferinta, au parte in sfarsit si de o bucurie. Cu ajutorul unor sponsori, Primaria Sotanga a reusit sa le construiasca o casa, pe locul celei distrusa de explozie. Acum, au in sfarsit un acoperis deasupra capului si un loc unde sa isi poata creste fetita. Le multumesc tuturor celor care i-au ajutat, pentru ca lucrarea nu ar fi fost posibila fara ajutorul unor oameni cu suflet mare, care nu au ramas nepasatori la drama prin care trec.

Toti cei care vor sa ii ajute, o pot face in continuare. Familia trebuie sa isi doteze casa, iar salariul castigat de tata, de 750 de lei, nu este suficient pentru a cumpara toate cele necesare. Cei care ii vor sprijini, vor indeplini visul unui copil greu incercat de soarta, dar care la numai cinci ani, a dovedit ca a castigat lupta pentru viata.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe