PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OAMENII LEGII SE REVOLTA!

OAMENII LEGII SE REVOLTA!

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Daca nu vor primi nici macar jumatate din banii pentru echipament, politistii vor incepe noul an, in strada, protestand. Oamenii legii spun ca s-au saturat de conditiile in care sunt obligati sa lucreze! Dardaie de frig si in birouri si afara, pentru ca nu au primit fonduri pentru echipamentul de iarna si nu au nici caldura in numeroase posturi de politie! Sindicalistii spun ca politistii s-au saturat sa vina cu bani de acasa pentru a-si cumpara cele necesare. Nici macar fondurile alocate pentru combustibil nu sunt suficient, se plang acestia.

Iar lista nemultumirilor oamenilor legii este lunga. Cei care pleaca in misiune primesc diurna 13 lei pe zi, bani care abia ajung de un sandvis, spun sindicalistii. Nu le-au fost alocate fonduri nici pentru utilitati, consumabile, carburant sau pentru reparatiile necesare autospecialelor. In aceste conditii, politistii s-au saturat sa vina cu bani de acasa si ameninta cu proteste, pentru ca spun ei aceste lipsuri sunt mai greu de indurat pe timp de iarna. Cand ies in strada tremura de frig fara echipament, dar aceleasi temperaturi scazute trebuie sa le suporte si la birou. Numeroase posturi de politie nu au incalzire. Exceptie nu face nici Politia municipiului Targoviste.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe