PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » OBUZ VÂNDUT PE INTERNET

OBUZ VÂNDUT PE INTERNET

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Inconștiență fără limite din partea unui tânăr din Cernica. Acesta a postat pe internet un anunț neobișnuit. Băiatul a cerut 4000 de euro pe un obuz pus la vânzare pe un site de anunțuri. Polițiștii au intrat rapid pe fir și l-au identificat. Obuzul a fost găsit la locul de muncă al bărbatului, iar o echipa de dezamorsare s-a deplasat de urgență la fața locului. Întreaga zonă a fost izolată pentru că pericolul în cazul unor astfel de obiecte este foarte mare.
Vând proiectil. 4000 de euro. Așa suna anunțul publicat pe un site de profil de tânărul de 24 de ani din Cernica. Nu se știe cum a intrat acesta în posesia obuzului, cert este că s-a gândit să facă bani cu el, așa că fără să se gândească vreo secundă la pericol, a scos obuzul la vânzare. Polițiștii au fost sesizați de o persoană care a văzut anunțul și a dat alarma. Imediat o echipă s-a deplasat la locul de muncă al bărbatului, la o societate de salubrizare din sectorul 3 din București. Aici au găsit și proiectilul.
Imediat au izolat întreaga zonă și au chemat în sprijin specialiști pirotehniști pentru că pericolul era foarte mare.
O echipă de dezamorsare s-a deplasat la fața locului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele tânărului pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe