PRIMA PAGINĂ » Arges » OPERAȚIUNE DE SALVARE CONTRACRONOMETRU. ELICOPTERUL SMURD A ATERIZAT DE URGENȚĂ

OPERAȚIUNE DE SALVARE CONTRACRONOMETRU. ELICOPTERUL SMURD A ATERIZAT DE URGENȚĂ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Operațiune contracronometru pentru salvarea unui bărbat din Argeș. Medicii de la Spitalul Județean au solicitat un elicopter pentru a-l transfera de urgență la București pe bărbatul care a făcut infarct. Echipajul de terapie intensivă l-a preluat pe bărbatul de 66 de ani de la spital și l-a transportat lângă stadionul din Pitești. Acolo a ajuns și un elicopter de la SMURD.
Medicii de la Spitalul Județean au considerat că aceasta este cea mai bună variantă pentru a-l menține pe bărbat în viață. El a făcut un infarct și ar fi trebuit să se intervină pe cord deschis.
Bărbatul, de fel din localitatea Băbana din Arges, ajunsese la urgența spitalului după ce acuzat puternice dureri în piept. După investigațiile făcute la județeanul din Argeș, recomandarea medicilor a fost pentru a merge cu el de urgență în capitală. Acolo l-a dus elicopterul SMURD.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe