PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „PĂCĂNELE” PENALE

„PĂCĂNELE” PENALE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Pacanelele au ajuns in atentia autoritatilor. De cand a fost infiintata o noua institutie care face legea in domeniul jocurilor de noroc, s-a lasat cu controale, iar piata neagra incepe sa iasa la lumina. In primele patru luni de la infiintare, Serviciul Teritorial Sud a confiscat peste 160 de aparate de jocuri, folosite fara autorizatie sau licenta. Prejudiciul adus statului este de 1.800.000.

Oficiul pentru Jocuri de Noroc a fost infiintat de aproape patru luni. In acest timp, echipele Serviciului Teritorial Sud, cu raza de competenta in cinci judete: Dambovita, Parhova, Arges, Giurgiu si Teleorman, au efectuat peste o suta de controale. Ilegalitatile de pe piata neagra a jocurilor de noroc au inceput rapid sa iasa la iveala. Echipele au confiscat 160 de aparate de jocuri din cele cinci judete, pentru ca erau folosite fara licenta sau autorizatie. Mare le-a fost mirarea echipelor de control, cand au descoperit si un aparat de jocuri, improvizat, pe care proprietarul salii l-a confectionat acasa, folosindu-se de un computer. Pentru a se juca la el, clientii trebuiau sa plateasca.

Echipele Serviciului Teritorial Sud au aplicat si peste 100 de amenzi, in valoare totala de 450.000 de lei. In plus, in 35 de cazuri, au fost facute sesizari penale.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe