PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARCĂRI LA NIMEREALĂ

PARCĂRI LA NIMEREALĂ

de Mditv
7 vizualizări

Haos total în centrul municipiului Târgovişte. Şoferii nu ţin cont de regulile de circulaţie şi nici de cei 7 ani de acasă şi parchează maşinile după bunul plac. Circulaţia este îngreunată şi abia dacă ai loc să treci pe lângă autoturismele lăsate la voia întâmplării. Totul se întâmplă de când Primăria Târgovişte a decis să ofere gratuitate pentru locurile de parcare.

Faptul că în Târgovişte nu sunt suficiente locuri de parcare o ştiu toţi locuitorii municipiului însă maşinile parcate în locuri nepermise nu face decât să încurce circulaţia. De multe ori şoferii sunt atât de disperaţi să prindă un loc liber de parcare încât trec linia dubla continuă pentru a-l ocupa înaintea altui participant la trafic.Haosul parcărilor la nimereală s-a produs de când primăria Târgovişte a oferit gratuitate pentru locurile de parcare din municipiu şi nimeni nu mai supravegheză zona pentru a nu lăsa şoferii să facă ce vor.

Poliţia locală nu este prezentă atunci când ai nevoie de ea iar şoferii care au parcat pe trotuar sau în sensul giratoriu nu vor primi nicio sancţiune, drept pentru care vor continua să parcheze fiecare pe unde apucă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe